2013年9月25日星期三

www.shoxskobe.com billige nike shox swu3

Store ting i verden som liker en løve, tiger, små som maur, Mantis, hver har en spesiell overlevelse ferdigheter, menneskelige primater, men som ting, og deretter en kort fot, tommer en regissør. Zen begynner Songshan unik natur, scoret kronen på skaperverket, slik at insekter, fisk, fugler og lignende direktør, berike og forbedre folks egne overlevelse ferdigheter, skape et høyt nivå av Shaolin piktografisk boksing. Med nike sko norge forskjellen er pictographic boksing, Shaolin piktografisk boksing lyseste boksing vant som ting hemmelig, kan angripe og forsvare, foranderlig.

Shaolin piktografisk boksing mest luksuriøse er til suveren, den såkalte trance, det vil si å oppnå Zen når ingen nike free riket, som dragen for dragen, som Crane som Crane, i et angrep på forsvar i dyp opplevelse av ting som ønsket om å overleve, alene kunne angripe seieren, koden vanskelige gram. Den såkalte oppføring, som er bestemt om ekstern form, hadde en slående likhet til formen på etterspørselen, som slanger som slanger, som hunder, som hunder, i en etter en og lære alt regissøren å forbedre sin evne til å tilpasse seg for å møte den negative situasjonen, er det denne flotte spesielle krav, bare for å få piktografisk boksing kampsport Shaolin sine andre ikke- Zen ikke kan oppnå dette 27# Ray Rice jersey nivået av ros.

nike sko Landets tre kjente Umulig arter innen familien, en av Xingyiquan, ta hensyn til dyktighet, skjema løs betydning stramt, er formen variert spillestil endre mange funksjoner. nike sko Innenfor hjem landets tre kjente Umulig arter ( Taiji, Xingyi, Bagua ) en ( sortering metoder 2-5-8 ). Ming og Qing Shanxi Pu Dong Ji Jike ( Ji Long Feng ) Chong tankene Liuhe Quan - Caoji Wu - Gen Ma Xueli av Henan, Henan sinn - og Dai Ling County i Shanxi Dailong Bang Bang Brothers rammet Shanxi tankene.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论