2013年11月29日星期五

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php ugg sale xivw

Nyår väder Tja, det nya året finns det en hel del arbete måste slutföras ugg stövlar möts, i år är avgörande för ugg skor Qinghe Township år, här är Xuxiang Zhang gjorde " Qinghe Township kraft genomföra skogsplantering på Trial åtgärder ", inte tillräckligt med tid att kopiera, alla gick runt för att titta på det ! Alla är förvånad en stund, förstår inte den ursprungliga formalitet möten faktiskt praktiska saker kommer ifrån, och är nyfikna som cirkulerat löftet om " strategi. " Och de var alla betraktas som en fläck officialdom Oil Stick, naturligtvis, finns det en stor fråga genomförbarheten av detta dokument !

Yuan Mei pausad, Xu var jag som först kom till Qinghe församling, Yuan Mei uggs fortfarande ganska hand om, men nu har hon blivit en ledare som utlovat, men inte leder sprickan. Xu som denna " metod " huvudtanken är att uppmuntra Dingyuan trä som råvara för alla företag måste ha för att Qinghe landsbygden order, försäljningsavtal som undertecknats av församlingen regeringens samordningsföretag och jordbrukare, ett stort område i skogen bas. Men som Yuan Mei sagt, vad företagare inte hugga träd stod klar, men bry enkelt hjälpa ugg skor värde trädplantering, och i år som inte är dumma ah !

Sedan tillträdet Lai Ming Ho och Xu Fan, ugg skor det känner sig mer deprimerad, eftersom partiet kommittén, Disciplin kommittén, kommissionen för Discipline Inspection i tillägg till detta faktiskt, inte lät hans ugg skor ugg skor ansvarig för vad som helst, men ugg sale i den här stan, ah, vanligtvis förutom att specifikt titta under Disciplin skicka filer, ugg skor ugg skor inte vad mer det finns något som de Disciplin kommittén, inte hade velat gör misstag, precis innan Lai Ming Ho ännu förmögenhet och lovar några gånger där det är cyniskt, det arrangerades för att sitta under kalla bänk ah ! Om direkt förakt ugg skor Xu då, Lai Ming - han ser inte mer öga ugg skor a, direkt : Gjorde ugg skor lite svårt på grund av ett jobb, krypa du tillbaka den?

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论