2013年2月24日星期日

attraktive Nike Dunk sko

nike free run humret og sa: "det er nødvendig å teste teknologi og styrke, men så vidt jeg vet, i tillegg til 90 mørk gull nivå BOSS Lexus Generelt og andre ordinære soldater berører uten frykt, så lenge forsiktig generelt vil ikke finne deg når jeg vil kalle noen mennesker til å gå inn pounding problemer, spredte spredt sin Note nike italienske kraft, tok deg muligheten til å snike seg inn i kan! "

Territorium Battle monstre å være hard og nike sko Men ikke så vanskelig å spille, for ikke å nevne ut av byen, disse forsvarere ikke innen territoriet Photocycloaddition, attributter den relative svake til å tåle den første bølgen fra territorium innenfor garnisonen angrep, nike tap av bare noen få brødre, og de henger opp etter igjen kjørte territorium forsvarere ble utrydde fem små!

Lin Luo antar generelt, etter den første bølgen av fem troppen Quanmie Lexus Generelt punkt fem troppen, åpne portene, marsjerte laget til front-line slagmarken igjen kuttet og stakk av med guder Union tropper. Lin Luo så et territorium av portene sakte lukket, og ikke kjenner en sjel som nike free run norge inn i territoriet.

没有评论:

发表评论