2013年1月29日星期二

UGG Langley soho samling støvler silt 5806 er stilen hemmeligheter

Ut Defang vegetarianer, Xu Jilin går foran, er ugg foran ham ikke sjenert, kjærlig hengende på de fire håndvåpen, til å komme sammen og snakke og le hele veien LOH spesielle stille stille fulgte bak ugg. Lytte til å bite like etter korridoren, dekorert i brystet perle pins off fet rullende rullet til døra i en boks side.

LOH spesielle rom ved siden av hjemmet hagen kan fra terrassen til domstolen ugg sko lanterne tent om natten, ser vi fontenen vinstokker og swing. Unik stemning for å gjøre LOH oppgaven umiddelbart falt i kjærlighet igjen og igjen mottar gjerne sukket, "Hva et vakkert sted å leve ned de der ikke ønsker å gå!"

Dette ønsket har unnlatt å møte de neste to dagene var faktisk som en svingdør overføring, fra morgen til kveld, kan det øyeblikk ikke stoppe, gjør opptatt te teater, bankett dans, og alle slags romantisk.Hove alene ankommer samme dag, den fjerde sønn av Xue eller perioden som det ikke kan unnlate å tiltrekke eller varme eller kalde øyne utallige. Jeg vet ikke hvor mange folk tilbake til formålet med Peking antar billige uggs Men fire litt synes bare å besøke gamle venner, venner eller gamle, stepping ut på kjendis herskapshus, venner fest poly, i tillegg til ikke se at han gjorde noe annet.

没有评论:

发表评论